Drachten
Friesland
0.4 - 0.6 fte.
Tijdelijk
Orthopedagoog/Psycholoog

Orthopedagoog/ Psycholoog met een werkervaringsplek

Omschrijving

Vacature Orthopedagoog/psycholoog met een werkervaringsplek

Fierder Onderwijs is voor het expertisecentrum zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste orthopedagoog/psycholoog voor een werkervaringsplek van 0,4-0,6 fte.

Wil jij graag als net afgestudeerde orthopedagoog/(ontwikkelings)psycholoog je competenties versterken door werkervaring op te doen? Vind je het leuk om scholen te helpen met de ondersteuningsvraag van leerlingen, om zo passend onderwijs vorm te geven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben we jou te bieden

Binnen Fierder Onderwijs bieden wij binnen ons expertisecentrum een werkervaringsplek aan voor een afgestudeerde orthopedagoog of (ontwikkelings)psycholoog. Je kunt binnen deze setting o.a. ervaring opdoen met het onderzoeken en begeleiden van jongeren die problemen hebben met het doorlopen van het voortgezet onderwijs. Je kunt bijvoorbeeld ervaring opdoen met leerproblemen zoals dyslexie en dyscalculie, gedrags- en motivatieproblemen of sociaal-emotionele problemen zoals angsten, sociale problemen en een laag zelfbeeld. Daarnaast kun je ervaring opdoen met het begeleiden van docenten op de werkvloer en gespreksvoering met ouders/verzorgers.

Lijkt het je leuk om bij ons werkervaring op te doen en heb 2 à 3 werkdagen per week de tijd? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar Paulien Kuipers, Hoofd Expertisecentrum, via paulienkuipers@fierderonderwijs.nl.

Hier kom je te werken: het team en de locaties

Je komt terecht in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het expertisecentrum van Fierder Onderwijs bestaat uit orthopedagogen, ambulant begeleiders en psychodiagnostisch medewerkers. Het expertisecentrum wil een bijdrage leveren aan het succesvol doorlopen van de schoolloopbaan door de leerling en wil ondersteuning bieden bij leer- en ontwikkelingsvragen met betrekking tot leerlingen. Dit doet het door het inzichtelijk maken en versterken van de basisondersteuning, het in kaart brengen van de ondersteuningsbehoefte(n) van de leerling en het vergroten van het handelingsrepertoire van de professionals op de werkvloer.

Identiteit

Van de medewerkers mag verwacht worden dat ze de christelijke identiteit onderschrijven. Graag zien we in jouw sollicitatiebrief terug hoe je denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Solliciteren of meer informatie?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschappen? We ontvangen je motivatiebrief met cv graag zo spoedig mogelijk via paulienkuipers@fierderonderwijs.nl, Hoofd Expertisecentrum.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Paulien Kuipers via telefoonnummer 085-088 25 80 of e-mail: paulienkuipers@fierderonderwijs.nl.

Dit is Fierder Onderwijs

Fierder Onderwijs is het bestuur van CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal (FOC). Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen. Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met de desbetreffende school!
Margreet Fox
CVO Zuid-West Fryslan (Fricolore) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.