Emmeloord
Flevoland
0.6 fte.
Tijdelijk
Docent Natuurkunde
Docent NaSk

Docent natuurkunde (nask)

Omschrijving

Weet jij waarom de lucht blauw is en of alle voorwerpen even hard naar beneden vallen? Wil je deze en andere vragen samen met je leerlingen onderzoeken en beantwoorden?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen

Docent natuurkunde (nask) voor 0,6 fte op vmbo B-K

en misschien zijn we wel op zoek naar jou!

Veel leerlingen vinden natuurkunde (nask) lastig of snappen de formules niet. Juist daarom is het belangrijk dat je de stof voor iedere leerling behapbaar kan maken. Dit doe je door middel van jouw coachende aanpak en door de lessen aan te laten sluiten op de belevingswereld van onze leerlingen.

Wie zijn wij?

We zijn een enthousiast team met een passie voor onderwijs, die durven te innoveren en meegaan met de laatste maatschappelijke ontwikkelingen. Het Vakcollege Noordoostpolder is een school voor voortgezet onderwijs, waar leerlingen in een doorlopende leerroute worden opgeleid tot vakman of vakvrouw. De visie van Vakcollege kun je samenvatten met de uitspraak “we zien je”. Leerlingen op het Vakcollege mogen er zijn! Leerlingen met een basis- of kaderberoepsgericht advies kunnen op het Vakcollege Noordoostpolder terecht. Op het Vakcollege Noordoostpolder wisselen praktijk en theorie elkaar af. Leerlingen kunnen in vier jaar een vmbo-diploma halen en daarna doorstromen naar het mbo. De leerlingen kunnen op het Vakcollege Noordoostpolder kiezen voor de richtingen PIE (produceren, installeren, energie), BWI (bouwen, wonen, interieur), Zorg & Welzijn of Economie & Ondernemen. Het Vakcollege Noordoostpolder is een kleinschalige school en heeft een eigen modern schoolgebouw, voorzien van goed uitgeruste praktijklokalen.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een bevoegdheid natuurkunde of bent lerend hiervoor
  • Je hebt (recente) werk- en/of stage-ervaring binnen de functie van docent
  • Je hebt affiniteit met het voortgezet onderwijs en dan specifiek het vmbo
  • En natuurlijk heb je uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijk dienstverband, natuurlijk met uitzicht op vast
    eventueel uit te breiden met de vacature wiskunde van 0,4 fte
  • Salaris conform de LB schaal
  • Vakantiegeld 8% en extra uitkeringen conform CAO VO
  • Pensioenopbouw via het ABP
  • Gratis aanvullende WGA-verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid met de mogelijkheid om deze onder collectiviteit uit te breiden
  • Een fijne werkplek, met gemotiveerde collega’s; je komt terecht in een team waar je op kunt bouwen
  • Gelegenheid voor studie en ontwikkeling

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kirsten Dijk, schoolleider van het Vakcollege Noordoostpolder. Je kunt haar bereiken via 0527-634567.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan om onze leerlingen mee te nemen in de wondere wereld van natuurkunde? Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via hr@emelwerda.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met de desbetreffende school!
Margreet Fox
CVO Zuid-West Fryslan (Fricolore) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.